Elianne:
Delen

Elianne: “Dit zorgt ervoor dat onze relatie flink wordt getest”

Elianne vertelt over haar relatie met Thomas Berge: "Ook wij maken ruzie, discussiëren en zijn elkaar af en toe helemaal zat."

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

Ziekenhuis in, ziekenhuis uit

Momenteel is het allemaal geen rozengeur en maneschijn voor Thomas en Elianne. Elianne plaatst een bericht op haar Instagram hierover: “Ziekenhuis in en weer uit, vele onderzoeken, heel veel bloed prikken, onduidelijkheden over mij en mijn gezondheid en de verdere verloop van onze zwangerschap. Verder schrijft ze dat het ook met Saint niet helemaal goed gaat en hij een goed virus te pakken heeft. “Dit allemaal zorgt ervoor dat onze relatie ook flink wordt getest en dat we echt al diepe dalen hebben gekend samen, vele obstakels hebben overwonnen maar dit ging zeker niet zonder slag of stoot,” schrijft Elianne.

Openlijk over relatie

Elianne: “Ook wij maken ruzie, discussiëren en zijn elkaar af en toe helemaal zat. Toch geloof ik dat deze momenten, vooral dit jaar en afgelopen weken, ons sterker maken dan ooit. Ik ben dankbaar dat je tot de dag van vandaag nog steeds trots bent dat ik jouw vrouw ben, de moeder van jouw zoon & dochter!.” Mooie en eerlijke woorden van Elianne, je leest het hele bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cx-kH9poKrD/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Instagram Elianna Zweipfenning

Delen

Meer over Thomas Berge

Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Ex Thomas Berge reageert na heftige beschuldiging
Ex Thomas Berge reageert na heftige beschuldiging
Lees alle artikelen over Thomas Berge