100%NL magazine Thomas Berge

Thomas Berge deelt eerste gezinsselfie met pasgeboren zoon

Op Instagram deelt Thomas Berge de allereerste gezinsselfie samen met zijn vriendin en pasgeboren zoon.

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Uit zijn vorige relatie met Myrthe Mylius kreeg Thomas een zoon genaamd Jack. Helaas hield de relatie geen stand en gingen Thomas en Myrthe uit elkaar. Toch hebben ze altijd een hele goede band gehouden en vormen ze samen een hartstikke leuk samengesteld gezin.

Het  liefdesgeluk lachte Thomas Berge niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Zoon

Vorige maand ging de grote droom van Thomas Berge en zijn vriendin Elianne in vervulling: hun zoon Saint werd geboren. ‘Wij zijn zó onwijs dankbaar voor de geboorte van onze lieve, gezonde zoon Saint. Wat een geluk mogen wij ervaren’, schreef het gelukkige stel toen bij een aantal foto’s.

De tijd vliegt aan ons voorbij en de kleine Saint is inmiddels alweer 1 maand oud! Deze mijlpaal moet natuurlijk goed gevierd worden en dus is de eerste gezinsselfie een feit! Thomas en Elianne stralen op het kiekje en zien er gelukkiger uit dan ooit!

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge