100%NL Magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Dit is het leuke samengestelde gezin van Thomas Berge!

Hij is één van de kandidaten van Het Perfecte Plaatje van dit seizoen. Dít is het leuke samengestelde gezin van Thomas Berge!

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo is hij dit seizoen te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Zoon Jack

Uit een eerdere relatie met de 5 jaar oudere Myrthe Mylius heeft Thomas een zoon Jack. Zijn oogappeltje. Helaas voor Thomas en Myrthe strandde hun relatie, maar de twee zijn altijd close gebleven.

Zelfs zó close dat Thomas een periode na de breuk dichtbij Myrthe is gaan wonen. In een eerder interview vertelde hij hierover: ‘Wij kiezen ervoor om het zo te doen. Jack wordt daar ook gelukkig van. Ik woon nu weer in Alphen aan den Rijn, de allerbeste keuze die ik ooit heb gemaakt. Myrthe woont 600 meter verderop. Jack is een keer op een woensdagmiddag naar me toe gefietst vanuit school. Toen deed ik de deur open en daar stond mijn kleine man. Dat moment besefte ik dat dit de juiste beslissing was. Ik heb gelijk Myrthe gebeld, in tranen.’

Vriendin Elianne

Inmiddels is Myrthe weer gelukkig in de liefde, maar Thomas ook! Hij heeft zijn hart verloren aan Elianne Zweipfennig. Vanaf het moment dat de twee een relatie hebben zijn ze onafscheidelijk. We zien de tortelduifjes dan ook veelvuldig voorbij komen op de social media van Thomas.

Zo maakten Thomas en Elianne de afgelopen maand een geweldige reis naar Zuid-Afrika. Daar paste Thomas gelijk zijn nieuwe camera-skills toe. En het resultaat mag er zijn! Zie hier de mega mooie vakantiefoto’s van Thomas en Elianne.

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge

Delen

Meer over Thomas Berge

SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
BABYNIEUWS: Thomas Berge en Elianne ouders geworden van een dochter
BABYNIEUWS: Thomas Berge en Elianne ouders geworden van een dochter
Lees alle artikelen over Thomas Berge