100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters deelt pijnlijke sneer uit: ‘Hou nou eens je bek!’

Emma deelt zojuist een bericht op Instagram, waarvan niemand weet wat het te betekenen heeft. Wij zijn heel benieuwd...

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is..

Op liefdesgebied is het wat rustiger bij Emma. Kortgeleden maakte zij bekend dat haar relatie met Wesley Hoedt na heel wat jaren tot een einde is gekomen.

Pijnlijke sneer

Emma deelt dagelijks de leukste, mooiste en meest vrolijke kiekjes met haar volgers. Vandaag doet zij het tegenovergestelde, want in een zwarte afbeelding staat met witte letters het volgende geschreven: ‘Hou nou eens je bek!’. Hier schrijft zij verder niets bij en daardoor weet niemand wat het te betekenen heeft. Volgers lijken het ook niet te begrijpen. De één reageert met hartjes, maar andere vragen zich af wat deze tekst betekent. Een nieuw nummer misschien? Wij wachten het af.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
Lees alle artikelen over Emma Heesters