100%NL Magazine Emma Heesters

Emma Heesters en ex na breuk weer bij elkaar: ‘Het is een moeilijke tijd geweest.’

Vandaag brengen Emma Heesters en haar ex Wesley Hoedt naar buiten dat de twee toch weer bij elkaar zijn.

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is..

Breuk met ex Wesley Hoedt

Emma heeft jarenlang een relatie gehad met voetballer Wesley Hoedt. Enkele maanden geleden maakten het stel bekend uit elkaar te gaan. De breuk kwam nadat onder andere Yvonne Coldeweijer aan het licht bracht dat Wesley niet helemaal eerlijk was geweest tegen Emma. Of dit ook daadwerkelijk het geval is geweest, weten wij niet.

Toch weer bij elkaar

De geruchten gingen al een tijdje de ronde dat Emma en Wesley weer bij elkaar waren, en vandaag worden deze geruchten dan ook bevestigd. Op zijn Instagrampagina schrijft Wesley: ‘Emma en ik zijn al een tijdje uit elkaar, maar zijn allebei dankbaar dat we elkaar weer gevonden hebben.’

Ook laat hij weten dat ‘het geen gemakkelijke tijd is geweest.’ De geruchten rondom zijn ontrouw verwijst hij naar het rijk der fabelen. ‘Gedurende onze relatie ben ik Emma nooit ontrouw geweest.’

Aan het einde van zijn statement laat Wesley weten dat zowel hij als Emma geen verdere uitspraken meer doen rondom hun relatie.


100%NL Magazine Emma Heesters ex Wesley