100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

Emotioneel afscheid voor Jan de Hoop: ‘Ik ben een wrak’

Via zijn YouTube kanaal en via Instagram laat Jan de Hoop weten een emotioneel wrak te zijn.

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop (67) te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren is hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Woning

Samen met zijn man Coen woont Jan op een idyllische plek midden op de Veluwe. In een gigantische villa in Radio Kootwijk wonen Jan, Coen en de huisdieren met heel veel plezier. Aan citynieuws.nl vertelde Jan eerder: ‘Het is een sprookje. We wonen midden in een bos en hebben een enorme tuin. De buren zitten op 3,5 kilometer afstand en het enige wat hier ’s nachts langs schuifelt zijn vossen en herten.’

Benieuwd naar de prachtige woning van Jan en Coen? Die zie je hier.

Emotioneel afscheid

Nu Jan met pensioen is genieten hij en Coen des te meer van het leven. Het stel gaat er dan ook vaak op uit en maken samen de mooiste herinneringen.

Door al die gezellige uitjes zijn Jan en Coen een stuk minder thuis en dus hebben ze de moeilijke beslissing moeten maken om afscheid te nemen van hun kipjes en haan. Een aangeslagen Jan laat weten via YouTube: ‘Nu ik met pensioen ben gaan we vaak een paar dagen weg, en dan kunnen ze niet in de tuin scharrelen. Gelukkig wilde Jeroen heel graag kipjes hebben.’

Jeroen Kijk in de Vegte neemt de kippen en de haan over van Jan. Het afscheid van zijn geliefde huisdieren is Jan niet in de koude kleren gaan zitten. Jan: ‘Ze zijn net schreeuwend in een kratje gezet, en verdwijnen zo samen met de ren richting Kootwijk.’ Ook laat Jan weten: ‘Ik ben een emotioneel wrak’.

Je ziet de beelden van Jan hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop

Delen

Meer over Jan de Hoop

SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
Lees alle artikelen over Jan de Hoop