100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Emotioneel moment voor Jan Smit en gezin

Het is vandaag een emotionele dag voor Jan Smit en zijn gezin, want dochter Emma heeft haar laatste dag op de basisschool!

Jan Smit

Jan Smit was nog maar 10 jaar oud toen hij als klein jongetje samen met zangeres Carola Smit het nummer ‘Mama’ mocht zingen. Vanaf dat moment kwam de carrière van Jan in een gigantische stroomversnelling. Heel Nederland sloot dat kleine, schattige jongetje in het hart.

Inmiddels zit Jan alweer ruim 25 jaar in het vak en heeft tot nu toe een ontzettende succesvolle carrière. Hij zingt, kan acteren, mag veel presenteren, schrijft én is daarnaast ook nog een super-papa van drie leuke kinderen.

In het mooie Volendam in een gigantische villa woont Jan samen met zijn vrouw Liza en drie kinderen. O ja, vergeet hondje Rio niet! Die hoort ook helemaal bij het gezin. 😉

Feest in huize Smit

Gisteren was het nog groot feest in huize Smit, want toen vierde Liza haar verjaardag. Bij een zomers kiekje van zijn vrouw schreef een trotse Jan Smit: ‘De liefde van mijn leven is vandaag jarig!’

Emotioneel moment

Het is vandaag een mooie, maar ook emotionele dag voor Jan Smit en zijn gezin. Want de tijd vliegt voorbij. Voor Jan en Liza lijkt het wel gisteren dat ze hun dochter Emma voor het eerst naar de basisschool brachtten. Vandaag is het alweer Emma’s laatste dag op de bassischool.

Op Instagram deelt Jan twee hele lieve foto’s van Emma. Hij schrijft bij de foto’s ‘Eerste vs laatste schooldag’. Wat een verschil! Je kunt echt zien dat Emma opgegroeid is tot een hele meid!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit