100%NL Magazine Antje Monteiro
Zie ook:
Delen

Emotionele Antje Monteiro: ‘Dit is misschien wel dé laatste foto samen’

Voor Antje Monteiro werd de wereld 15 jaar geleden een stukje donkerder en minder mooi. Vandaag staat zij daar even extra bij stil.

Zussen

Antje Monteiro kennen we allemaal als de goedlachse zangeres en moeder van Romy. Wanneer je door Antje’s foto’s scrollt op Instagram, zie je niets meer dan een vrolijke vrouw die geluk uitstraalt. Dit geluk heeft Antje opnieuw moeten vinden, want 15 jaar geleden werd de wereld voor haar een stukje minder mooi. Haar zus, waar zij zo’n goede band mee had, overleed op jonge leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding. Vandaag staat Antje hier bij stil en deelt zij een prachtige foto met haar zus.

Gemis

Het overlijden van Antje’s zus kwam plotseling en dat doet haar nog steeds zoveel pijn. ’15 jaar geleden werd jij onverwachts de mooiste engel in de hemel. Dit is een van de laatste of misschien wel dé laatste foto samen. Hoe konden we weten dat het leven dit voor ons had bedacht’, begint zij haar bericht. Antje’s zus had 3 dochters en die zorg heeft Antje samen met haar moeder op zich genomen. ‘Jouw meiden gaan goed. Heel goed. Zijn inmiddels volwassen en net als jij prachtige jonge vrouwen met het hart op de juiste plek. En jouw kleindochter Louisa is een grote pleister op de open wond die nooit meer helemaal zal helen’, laat zij weten.

Gelukkig

Antje heeft na al het verdriet van haar zus en de scheiding met haar vroegere man toch het geluk weer teruggevonden. Momenteel is zij samen met haar grote liefde en maakt zij, samen met hem, haar dochter en haar zus’ dochters de mooiste momenten mee. Al blijft het gemis van haar zus enorm. ‘Ik zit in een mooie fase van mijn leven en ben gelukkig. Maar mis je, grote zus. Meer dan je met woorden kunt beschrijven. Maar we moeten door. En dat doen we, elke dag weer met goede moed. Vanavond proost ik met jouw meiden op jou. De liefste en meest zorgzame zus die je maar kunt wensen en we nooit vergeten. Tot ooit’, eindigt zij haar bericht. Wat een mooie woorden van een emotionele Antje. Wij wensen haar veel sterkte op deze dag.

https://www.instagram.com/p/Ch378ZxqAqe/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Antje Monteiro

Delen

Meer over Antje Monteiro

Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: 'Vergeten zullen we jou nooit'
Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten zullen we jou nooit’
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Lees alle artikelen over Antje Monteiro