Emotionele Bibi Breijman eert overleden opa met bijzonder gedicht
Zie ook:
Delen

Emotionele Bibi Breijman eert overleden opa met bijzonder gedicht

Bibi is in diepe rouw na het overlijden van haar opa. Zij zou graag alles nog een keer opnieuw met hem willen beleven en daar schreef zij een prachtig gedicht over.

Verdrietig

Bij Bibi Breijman stond het afgelopen weekend in het teken van veel emoties, droevigheid en groot verdriet. Gisteren deelde zij via Instagram het verdrietige nieuws dat haar opa is komen te overlijden. Bibi plaatste een prachtige foto samen met haar opa, waarop te zien is dat zij de grootste lol hadden samen. Dat zij haar opa ongelooflijk gaat missen, moge duidelijk zijn. Hij heeft zoveel mooie momenten met zijn kleindochter beleefd, maar hij moest er nog zoveel meer met haar en zijn achterkleinkinderen meemaken.

Gedicht

Onder de foto schrijft Bibi een lang gedicht, waarin duidelijk wordt dat zij er graag nog één dagje met haar opa op uit zou willen. ‘Hoeveel jaren passen er in een dag? Dan wil ik er een dagje uit. Samen alles nog één keer opnieuw beleven’, begint zij haar verhaal. Het gedicht is lang, maar vooral ontzettend mooi, omdat Bibi er ook in vertelt wat zij vroeger altijd met haar opa deed en welke momenten zij graag weer opnieuw wil beleven. ‘Jij.. en je hele zijn. Ze hebben mij precies gegeven wat ik al die jaren nodig had. Om te groeien en te vallen. Want jij zorgde wel voor alles. Mijn aller liefste vangnet’, gaat zij verder. Het gedicht brengt veel emoties naar boven, maar is met ontzettend veel liefde geschreven en dat reageren haar volgers ook massaal onder de foto. Wij wensen Bibi ongelooflijk veel sterkte om dit grote verlies te moeten verdragen. 

https://www.instagram.com/p/CjxP49FjDJV/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman