100%NL Magazine Estavana en Rafael
Zie ook:
Delen

Estavana over Rafael: ‘Hij heeft het er goed van genomen’

Estavana, die zelf op topniveau sport, weet als geen ander hoe het is om iedere dag zware trainingen te hebben en een streng dieet te volgen. Wanneer dat dan wegvalt, is het alleen maar genieten.

Profvoetballer

Het is alweer een tijdje geleden dat Rafael van der Vaart zijn laatste professionele voetbalwedstrijd speelde. Zo’n 4 jaar geleden maakte de oud-profvoetballer bekend een punt te zetten achter zijn carrière. Behalve de verandering in zijn leven dat hij niet meer iedere dag op het voetbalveld staat, heeft hij lichamelijk ook een verandering doorgemaakt. Rafael is in de jaren daarna namelijk flink wat kilo’s aangekomen. Voor hem en Estavana is dat verder gelukkig nooit een probleem geweest.

Extra kilo’s

Rafael woonde zowat op het voetbalveld en trainde alle dagen. Voor Estavana was het destijds meer dan logisch dat hij het wat rustiger aan wilde doen. Dit vertelt zij in BeauMonde. ‘Je hebt jaren een heftig programma gevolgd, van de ene training naar de andere. Dat hoort bij het contract. Het is genieten als dat niet meer hoeft. We houden allebei van gezelligheid en lekker eten, dus hij heeft het er goed van genomen. Logisch dat hij wat kilo’s is aangekomen, wat hij zelf helemaal niet erg vindt. Ik vind het ook prima, als het maar niet te gek wordt. Als ik hem moet gaan rollen, gaat het te ver denk ik, haha’. Estavana weet als geen ander hoe het is om op topniveau te sporten. Zelf is zij al jaren aan het handballen op het hoogste niveau. Eerst in Nederland, maar nu al jaren in Denemarken.

Bron en Beeld: BeauMonde

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana Polman over eenzaamheid: 'Even dacht ik: verdwijn gewoon'
Estavana Polman over eenzaamheid: ‘Even dacht ik: verdwijn gewoon’
LOOKALIKE: Zó ziet de tweelingbroer van Estavana Polman eruit!
LOOKALIKE: Zó ziet de tweelingbroer van Estavana Polman eruit!
Lees alle artikelen over Estavana Polman

Meer over Rafael van der Vaart

AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
OH NO: Rafael en Sylvie samen naar het ziekenhuis
OH NO: Rafael en Sylvie samen naar het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart