100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

Familie Froger verkleedt als Frozen: ‘Ze heeft het voor elkaar gekregen hoor!’

Fallon is gek op verkleden en Frozen en die liefde deelt zij graag met haar ouders. Haar droom komt dan ook uit als Danny en Ann Dominique zich ook verkleden.

Danny Froger en Ann Dominique

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Drie jaar geleden werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders van dochter Fallon. Het kleine meisje steelt de harten van iedereen met haar guitige glimlach. Vorig jaar september werd het stel voor de tweede keer ouders van een dochtertje, Scottie. Daarmee is hun gezin compleet en lijken zij gelukkiger dan ooit. Zo leuk om Fallon met haar kleine zusje te zien.

Verkleden

Dat Fallon gek is op verkleden, weet iedereen ondertussen al wel. Dagelijks poseert zij in outfits van figuren waar zij fan van is. De ene dag is dat een barbie, de andere dag een paardenmeisje en de andere dag een prinses van Frozen. De kleine meid deelt de liefde voor deze figuren graag met haar familie en daarom kwam een droom uit, nu haar vader en moeder zich ook gingen verkleden. ‘Ze heeft het voor elkaar gekregen hoor! Papa als Sven & mama als Anna. Papa moest eigenlijk als Olaf maar we hadden geen wortel!’, schrijft Ann Dominique onder de foto, waarbij zij in de mooiste verkleed outfits poseren. ‘Hahahah geweldig. Heb je weer mooi voor elkaar Fallon’ en ‘Oowww heerlijk wat een leuke foto’, schrijven twee volgers. Wat een gewéldige foto is dit zeg. Fallon mag haar ouders vaker vragen om zich samen te verkleden..

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger