SMELT: Fender stelt het Kerstmenu samen en dat is het schattigste ooit
Zie ook:
Delen

SMELT: Fender stelt het Kerstmenu samen en dat is het schattigste ooit

Net als vorig jaar mag Fender weer kiezen wat hij wel en niet tijdens het Kerstdiner wil eten. Dit is opnieuw onze favoriete video van het jaar.

Roxeanne Hazes

Ze is één van de nakomelingen van de legende André Hazes. Haar passie voor muziek begon al op jonge leeftijd, toen ze samen met haar vader liedjes begon te schrijven. Het muzikale gen zit dus echt in haar bloed!

Roxeanne is al jaren samen met haar verloofde, Erik Zwennes. Samen kregen zij een zoontje, Fender. Deze lieverd brengt dagelijks een glimlach op ieders gezicht.

Garnalendrinkie

Roxeanne deelde vorig jaar een video waarop Fender het Kerstmenu samenstelt. Deze video ging viral en mensen keken hem tientallen keren opnieuw. Dit jaar maakte zij weer zo’n video en ook nu krijgen wij er geen genoeg van. Dit is zó onwijs schattig.

Terwijl Roxeanne en Fender door een boekje bladeren, zegt Fender wat hij wel en niet wil. Zo lijken pannenkoeken met spek, magnums, worst en taart hem heel lekker, maar ook ‘een garnalendrinkie’ ziet hij graag op het menu verschijnen. Hij heeft het hier over een garnalencocktail. Als Roxeanne vraagt of zij ook nog iets gezonds gaan eten, reageert Fender met ‘WIJN’. Wat is het toch ook een heerlijk kind. Van dit soort video’s wordt iedereen vrolijk.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes