FOTO: Dochters Jan Smit beleven droomavond samen!
Delen

FOTO: Dochters Jan Smit beleven droomavond samen!

Wat een beleving voor de dochters van Jan Smit!

Gezin Jan Smit

Jan Smit is al jaren gelukkig met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen én hondje Rio!

Jan en Liza zijn ouders van drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we ze laatst nog genieten van een heerlijke vakantie. Ook hebben Jan en zijn dochter Emma samen op de cover van 100%NL Magazine gestaan. Dat leverde niet alleen hele leuke kiekjes op, maar óók een bijzonder interview tussen vader en dochter. Dat lees je hier.

(Bonus)dochter

Jan en Liza kenden elkaar al jaren voordat ze een setje werden. Jan beleefde eerst nog de veelbesproken romance met Yolanthe, en Liza trouwde met Wim. Uit die relatie met Wim kreeg Liza dochter Fem. Inmiddels zijn Jan en Liza al jaren getrouwd en voelt Fem echt als een dochter voor Jan. Zo mooi om te zien.

Jan en Fem kunnen het hartstikke goed met elkaar vinden, dat is ook te zien op verschillende foto’s en video’s. Zo ging er vorig jaar een video van Jan en Fem viral nadat zij Boom Boom Bailando dansten op TikTok!

Dochters Jan Smit

Fem en Emma hebben samen een droomavond beleeft! Zij zijn naar het concert geweest van hun grote idool Harry Styles. Jan deelde een leuk kiekje van de meiden samen. Daarbij schreef hij: “Fem en Emma on tour!,” Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Lees alle artikelen over Jan Smit