100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: Zoontje Jan Smit maakt debuut als zanger

Als je dacht dat Jan en Monique de enige zangtalentjes waren in de familie Smit, heb je het mis. Ook Senn blijkt een zangtalent te zijn.

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Zang-debuut Senn

Jan werd op jonge leeftijd bekend bij het grote publiek en hij zong al van kleins af aan. Daarnaast is zijn zus, Monique Smit ook een groot zangtalent en ook zij staat dagelijks voor uitverkochte zalen. Wie denkt dat het daarbij blijft in de familie, heeft het mis. Senn Smit, de zoon van Jan, blijkt namelijk ook een zangtalent te zijn. Op Instagram deelde Jan een video, waarin hij een nieuw nummer laat horen aan zijn volgers. De eerste zinnen van het liedje zijn gezongen door Senn en dat is echt geweldig om te horen. ‘Dat stemmetje….wat bijzonder’ en ‘Super mooi , kippenvel wanneer je zoontje begint te zingen’, zijn wat reacties.

Het nummer is in het Volendams gezongen en naast Senn, zingen ook Jan Smit, Jan Dulles, Jaap Kwakman en nog meer Volendammers mee. Het nummer is gemaakt, nadat FC Volendam zijn een na laatste wedstrijd had gespeeld en bekend werd dat zij nog een jaar in de Eredivisie mogen blijven voetballen. Iets waar Jan en de rest van Volendam onwijs trots op zijn. Geweldig dit!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit