Foto Monique Westenberg roept veel vragen op: 'Nieuw hoofdstuk...'
Zie ook:
Delen

Foto Monique Westenberg roept veel vragen op: ‘Nieuw hoofdstuk…’

Monique deelde vanmiddag een mysterieuze post met haar volgers. Zij lijkt te beginnen aan een nieuw hoofdstuk, maar wat voor een?

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd jaren geleden in één klap bekend, toen te zien en te lezen was dat zij een relatie had met André Hazes. Deze relatie heeft veel lief en leed gekend. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar terug gekomen, André en Monique zijn verloofd geweest en zij hebben samen een 6-jarig zoontje, André. Of André en Monique momenteel weer bij elkaar zijn, is niet bekend. Wel gaan zij veel met elkaar om en gaan zij samen op vakanties.

Nieuw hoofdstuk

Nadat Monique Westenberg een tijd geleden een mysterieuze foto deelde op Instagram, doet zij dat vandaag weer. Een aantal weken terug deelde Monique een foto van haar naambordje, waarop Westenberg & Hazes stond. Of dit naar André verwijst, of haar zoontje, is niet bekend. Dit keer deelt Monique een foto in het vliegtuig, waarop zij twee paspoorten vasthoudt. ‘Nieuw hoofdstuk..’, schrijft zij eronder. Of dit het paspoort van Monique en André, of die van Monique en haar zoontje is, weten wij ook nog niet. Ook maakt Monique niet bekend wat zij gaan doen. Wij zijn vooral benieuwd wat het nieuwe hoofdstuk inhoudt.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Droevige Monique Westenberg: 'Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde'
Droevige Monique Westenberg: ‘Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg