100%NL Magazine Dionne Stax
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Dionne Stax deelt romantische kiekjes van reis met liefde!

Dionne Stax neemt haar volgers mee op een betoverende reis door het prachtige Mexico, waar ze met haar geliefde schitterende momenten deelt.

Dionne Stax

We leerden Dionne natuurlijk kennen als nieuwslezeres. Inmiddels is de presentatrice niet meer van de buis weg te denken. Ze verzorgde de presentatie voor onder andere DNA Onbekend, Van Onschatbare Waarde en Droomhuis gezocht. Ook in de liefde gaat het goed! Eind 2021 maakte Dionne bekend smoorverliefd te zijn op de DJ Steven Jansen. Steven Jansen is geen onbekende in de showbizzwereld. Steven maakt deel uit van het succesvolle dj-duo Lucas & Steve. In 2016 scoorde het duo hun eerste Top 40-hit, met ‘Summer On You’.

Romantische kiekjes

Op Instagram trakteert Dionne ons op adembenemende foto’s van haar reis naar het prachtige Mexico, vergezeld door haar geliefde. Met een sprankelende reeks beelden neemt ze ons mee op een visuele reis door de levendige straten, langs de kleurrijke architectuur en onder de warme Mexicaanse zon. Daarbij schrijft ze: “In Mexico, Mexi-híííícóóóó, OLÉ!.” Je ziet het bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Dionne Stax

Delen

Meer over Dionne Stax

Smoorverliefde Dionne Stax deelt romantisch kiekje
Smoorverliefde Dionne Stax deelt romantisch kiekje
FOTO'S: Dionne Stax en vriend Steven smoorverliefd op Ibiza!
FOTO’S: Dionne Stax en vriend Steven smoorverliefd op Ibiza!
Lees alle artikelen over Dionne Stax