100%NL Magazine Frank Ronald de Boer
Zie ook:
Delen

AAWH: Frank de Boer geniet van quality time met kleinkinderen

Frank de Boer is een hele trotse opa en hij is blij als zijn kleinzoon en kleindochter bij hem in de buurt zijn. Het zijn zulke schatjes...

Frank de Boer

Samen met zijn tweelingbroer Ronald de Boer heeft Frank jarenlang als profvoetballer gespeeld. Hij speelde onder andere voor Ajax, FC Barcelona en Galatasaray en hij is later trainer geweest van grote clubs als Ajax, het Nederlands Elftal en Atlanta.

Vrouw Helen

Op jonge leeftijd leerde Frank zijn vrouw Helen kennen. Aan een eerder interview aan Libelle vertelde Frank hier eerder over: ‘Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.’

In 1999 stapte het stel in het huwelijksbootje. Nu, na 22 jaar is het stel nog altijd heel gelukkig samen. Frank en Helen zijn de trotse ouders van drie dochters: Romy, Jackie en Beau. Daarnaast zijn Frank en Helen ook al twee keer opa en oma.

Kleinkinderen

Familie de Boer brengt veel tijd met elkaar door. Momenteel is de hele familie samen aan het genieten van een vakantie in Marbella. Hier hebben Frank en Helen een tweede huis en daardoor is er ruimte voor alle (schoon)kinderen en kleinkinderen.

Frank deelde afgelopen week een prachtige foto van zijn vrouw en kleinkinderen. ‘Lekker bij oma en opa op visite’, schrijft Frank erbij. Hij is niet alleen een trotse vader, maar ook een hele trotse opa. Mooi om te zien!

Bron en Beeld: Instagram Frank de Boer

Delen

Meer over Frank de Boer

AAWH: Frank de Boer deelt hilarische, maar mierzoete foto van kleindochter
AAWH: Frank de Boer deelt hilarische, maar mierzoete foto van kleindochter
Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
Lees alle artikelen over Frank de Boer