100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Frans Bauer deelt fantastisch nieuws met volgers: ‘Niet te geloven’

Frans mag dan wel op vakantie zijn, maar hij laat de sausjes, snacks en lekkere hapjes toch liggen. Zijn motivatie wordt beloond!

Frans Bauer

We mogen ondertussen wel spreken van een icoon in de muziekwereld: Frans Bauer. Zijn hits zoals ‘Heb je even voor mij’ en ‘Als sterren aan de hemel staan’ zorgen direct voor dat nostalgische gevoel. Of hij nu zingt of presenteert, Frans weet altijd de harten van het publiek te raken.

En niet alleen Frans, ook zijn gezin is zeer geliefd door Nederland. Hij is al jaren heel gelukkig met zijn ‘Maris’ en hun vier kinderen.

Afvalrace

Enkele maanden ging Frans de race tegen de kilo’s aan. Hij was dagelijks in de sportschool te vinden, hij liep veel en hij ging op zijn eten letten. Dat resulteerde in een verlies van zo’n 32 kilo en daar mag hij ongelooflijk trots op zijn, maar Frans houdt het nog even vol.

Kilo’s kwijt op vakantie

Frans, Mariska en de kinderen zijn samen aan het genieten van een vakantie in Gran Canaria. Bij zo’n vakantie horen meestal lekkere hapjes, drankjes en snacks en de meeste mensen komen wat kilo’s aan op zo’n vakantie, maar Frans raakt juist kilo’s kwijt. ‘Wat er nu gebeurt op vakantie is echt niet te geloven’, begint hij zijn verhaal op Instagram. ‘Het is de allereerste keer in mijn hele leven dat ik afgevallen ben op vakantie.’ Frans begint iedere ochtend in de sportschool en hij eet de hele dag gezond. Dat heeft ervoor gezorgd dat de zanger 2,5 kilo is verloren en dat terwijl hij op vakantie is. ‘Een duimpje voor mezelf’, eindigt hij zijn verhaal. Wat een doorzettingsvermogen, Frans!

https://www.instagram.com/reel/CwW4Cdzs-Xl/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Lees alle artikelen over Frans Bauer