100%NL Magazine Bauer
Zie ook:
Delen

HIEPERDEPIEP! Frans en Mariska Bauer vieren 17e verjaardag Frans Bauer jr.

Feest in huize Bauer! Frans Bauer jr, de zoon van Frans en Mariska Bauer, is 17 jaar geworden. Op Instagram zet Mariska haar zoon even goed in het zonnetje.

Vier zoons

Frans en Mariska Bauer hebben een prachtig en groot gezin. Samen zijn zij de trotse ouders van in totaal vier zoons: Christiaan, Jan, Frans Jr. en Lucas. Christiaan is de oudste van de vier jongens en twee jaar daarna werd Jan geboren. Daarna werd Frans Bauer junior geboren en ten slotte de jongste telg Lucas.

Jarige job

Gisteren mocht Frans Bauer junior 17 kaarsjes uitblazen. Op Instagram post zijn moeder Mariska een liefdevolle foto samen met haar jarige job. Bij de foto schrijft ze: ‘Vandaag 17 jaar geleden werd deze knapperd geboren. Van harte lieverd’ schrijft de trotse moeder op Instagram. Op Instagram werd Frans jr. veelvuldig gefeliciteerd.

Hieronder zie je de leuke foto van moeder en zoon:

Frans en Mariska

Frans en Mariska Bauer delen al 30 jaar lief en leed met elkaar en twee jaar geleden in november vierden ze alweer hun 12,5-jarig huwelijk. Benieuwd hoe het koppel er járen geleden uitzag? Wij vonden een paar pareltjes van foto’s!

Gezondheid Mariska

Begin januari werd Mariska Bauer getroffen door een herseninfarct. Frans Bauer maakte destijds op Instagram bekend dat zijn geliefde vrouw Mariska een herseninfarct heeft gehad. “Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen. Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.” schreef Frans destijds. Dat was natuurlijk heel erg schrikken voor het gezin Bauer, maar gelukkig liet Frans toen al weten dat Mariska weer thuis was, en dat alles naar omstandigheden goed ging.

 

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

WAUW: Mariska Bauer overladen met complimentjes na foto in sportkleding
WAUW: Mariska Bauer overladen met complimentjes na foto in sportkleding
Frans en Mariska vieren de liefde 'Elke dag Valentijnsdag met jou'
Frans en Mariska vieren de liefde ‘Elke dag Valentijnsdag met jou’
Lees alle artikelen over Mariska Bauer

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
Onrustige Frans Bauer: 'Heel erg spannend na weken zwoegen...'
Onrustige Frans Bauer: ‘Heel erg spannend na weken zwoegen…’
Lees alle artikelen over Frans Bauer