100%NL Magazine Freek Vonk
Delen

Freek Vonk geraakt door déze ontroerende video van jonge fan!

Freek Vonk plaatst een te schattige video van jonge fan op zijn Instagram "Ik vind jou super cool."

Freek Vonk

Hij is de meest bekende bioloog van ons land: Freek Vonk! Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen televisieprogramma’s, geeft hij live-shows en is hij ook nog bijzonder hoogleraar. Freek kan alles! Zijn liefde voor dieren is ontzettend groot, maar doordat hij nergens bang voor is en op alle dieren afstapt, raakt hij ook weleens gewond. Zo is hij in 2017 gebeten door een haai en kwam hij in het ziekenhuis terecht. Van die beet leek hij niet erg onder de indruk te zijn en is hij gewoon weer verder gegaan met zijn werk en hobby.

Liefdesleven

Ook in de liefde is Freek gelukkig! Hij is al een tijdje samen met de bloedmooie Franka Vedder. Franka is zelf ook geen onbekende in BN’erland, want zij is het gezicht achter het immens populaire sieradenmerk Franky Amsterdam. De sieraden van Franka gaan als warme broodjes over de toonbank en er gaat dan ook geen dag voorbij dat we geen BN’er zien zonder de prachtige ontwerpen van Franka.

Video van fan

Eerder deze week plaatst Freek een te schattige video die hij toegestuurd kreeg van een jonge fan. Daarin zegt de fan: “Ik vind jou zooo cool dat ik net zoals jou wil zijn, ik vind jou gewoon niet normaal!” Verder zegt hij “Je bent de baas van de scouting en van de helikopters.” Zo schattig! Zelf reageert Freek: “Omg dit is toch veel te schattig! Hey Jake uit Nijmegen, SUPER bedankt voor je filmpje man!! EN IK VIND JOU OOK HEEL COOL!!!!.” Je ziet de video hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Lees alle artikelen over Freek Vonk