100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!

Suzan en Freek inhuren voor een onvergetelijk moment? Denk daar nog even goed over na, want het gaat hier dan ook om een onvergetelijk bedrag...

Suzan en Freek

‘Nooit meer regen’, ‘Vas-y’ en ‘Onderweg naar later’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar optreden en muziek maken, is het stel kortgeleden ook in het geheim getrouwd. ‘Wat een droomweekend’, schreven zij daarover op hun Instagram.

Optreden

Momenteel zijn Suzan en Freek ontzettend geliefd, hebben optreden na optreden en hun muziek wordt overal gedraaid. Ook live zingen zij de sterren van de hemel. Mocht het je wens zijn om op bijvoorbeeld op je bruiloft of verjaardag optreden van hun te krijgen, dan mag je wel eens diep in de buidel tasten. Een optreden van Suzan en Freek komt namelijk op minimaal 35.000 euro. Dit is exclusief btw en exclusief mogelijke Buma muziekrechten. Bij dit bedrag zit wel de hele band inbegrepen!

https://www.instagram.com/p/Cwk4HrzsGZX/?img_index=1

Bron en Beeld: Suzan en Freek, Man Man

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek