100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

Opnieuw groot nieuws voor Gordon: ‘Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur’

Het gaat de afgelopen weken weer goed met Gordon en na zijn nieuwe album, komt hij met nog meer geweldig nieuws. Zijn geluk kan niet op!

Gordon

De afgelopen weken is er één iemand die de media beheerst: Gordon. Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft hij een comeback gemaakt. En hoe! Een paar weken geleden vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was aanwezig bij de feestelijke release. Gordon is apetrots op zijn nieuwe album en is vastberaden om een geweldige comeback te maken.

Gordon heeft al veel negativiteit te verwerken gehad, maar hij gaat door en blijft ondanks alles heel positief. Geweldig!

Groot nieuws

Naast zanger en presentator, is Gordon ook eigenaar van koffiezaak Blushing. Deze zaak moest hij jaren geleden sluiten in Blaricum, maar hij heeft goed nieuws, want de zaak wordt opnieuw geopend. Gordon deelt een video op Instagram en daarbij schrijft hij vol trots: ‘Omdat je na tegenslag weer moet opstaan en doorgaan. Omdat je dwars door alle negativiteit heen het positieve moet blijven zien. Omdat je juist moet laten zien dat veerkracht je beste eigenschap is en vooral omdat je moet vertrouwen en houden van jezelf! Zo trots en blij ben ik met dit nieuwe avontuur! Niet te filmen of toch wel??? PS hebben jullie mijn schitterende nieuwe album al gestreamd!!! Doen hoor!!’ Wat een mooi nieuws is dit. Wij wensen Gordon veel succes bij de heropening van deze prachtige koffiezaak.

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Bijzonder weerzien voor Gordon: 'Herenigd weer. Eindelijk'
Bijzonder weerzien voor Gordon: ‘Herenigd weer. Eindelijk’
Gordon openhartig over kinderwens met een vriendin
Gordon openhartig over kinderwens met een vriendin
Lees alle artikelen over Gordon