100%NL Magazine Edsilia Rombley gezin
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!

Edsilia Rombley, je zult haar naam vast niet voor de eerste keer horen. Deze 45-jarige zangeres is bij vrijwel iedereen bekend. Maar hoe zit haar gezin er eigenlijk uit?

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley is sinds 2000 samen met haar man: Tjeerd Oosterhuis. Na jarenlang beste vrienden te zijn en een relatie van 6 jaar, besloten zij te trouwen. Op 1 september 2006 hebben zij elkaar het ja-woord gegeven. Tjeerd is zelf ook pianist, componist, songwriter en producer en heeft samen met onder andere zijn zus Trijntje Oosterhuis in de band Total Touch gezeten. Edsilia en Tjeerd delen dus hun liefde voor muziek!

Dochters

Samen met haar man Tjeerd, kreeg Edsilia twee prachtige dochters. Imaani is 13 jaar, en de oudste van de twee. Aisa-Lynn is afgelopen september 10 jaar geworden. Zij beginnen langzamerhand ook steeds meer in de voetsporen van hun ouders te treden. Zo hebben zij drie jaar geleden al samen in een videoclip van hun moeder gespeelt en worden ze ook apart van elkaar gevraagd voor bijvoorbeeld het inspreken van stemmetjes en televisieprogramma’s.

Kijk mee en geniet

Het jaar 2023 was een bijzonder jaar voor Edsilia en haar gezin. Met haar man Tjeerd Oosterhuis was zij dit jaar 23 jaar samen en 17 jaar getrouwd. Een mijlpaal én iets om ontzettend trots op te zijn! Samen met haar jongste dochter Aisa-Lynn was Edsilia te gast bij Zapp, om daar de deelnemers van het Junior Songestival te beoordelen. Ook heeft zij met haar oudste dochter Imaani een stemrol gekregen voor de animatiefilm ‘Vogelvlucht’. Wie weet zien we beide dochters vaker in de showbizz verschijnen.

Ondertussen genieten wij met volle teugen van de allerleukste foto’s die Edsilia deelt met haar volgers. Wat een perfect gezin!

Bron en Beeld: Instagram Edsilia Rombley

Delen

Meer over Edsilia Rombley

Edsilia Rombley deelt foto's van gezinsgeluk in Londen
Edsilia Rombley deelt foto’s van gezinsgeluk in Londen
Edsilia staat stil bij huwelijksjubileum met bijzondere trouwfoto's: 'Partner for life'
Edsilia staat stil bij huwelijksjubileum met bijzondere trouwfoto’s: ‘Partner for life’
Lees alle artikelen over Edsilia Rombley