100%NL Magazine Danny Froger en Ann Dominique Wilten
Zie ook:
Delen

VIDEO: Gezinsuitbreiding voor Ann Dominique en Danny Froger?

Danny Froger en Ann Dominique hebben momenteel twee dochters en een hond, maar komt daar binnenkort nog een kleintje bij, of zijn zij zo compleet?

Ann Dominique en Danny Froger

Als er één gezin is waar heel Nederland vrolijk van wordt en een warm gevoel van krijgt, zijn het de Frogers. Danny Froger en Ann Dominique zijn al ruim zes jaar een stel en in die jaren hebben zij heel wat bereikt samen. Zij kregen twee hele lieve en knappe meiden, zijn al jaren de baasjes van hun pluizige viervoeter, Sjaak en zij maken de mooiste momenten met elkaar mee. Zo gaan zij regelmatig samen op vakantie, genieten zij van verkleedpartijtjes en andere leuke dingen thuis.

Koken met Food Places

Ann Dominique en Danny zijn al jaren bekend bij het grote publiek. Danny staat regelmatig op het podium en Ann Dominique mag zich met bijna 50.000 volgers een ware influencer noemen. Ann Dominique stond onlangs samen met Lucia van Food Places in de keuken voor een nieuw concept: Koken met BN’ers. Samen maakten zij een overheerlijke champignonroom/truffel pasta met kip en burrata en zij hebben gesprekken gevoerd over eten, werk, het gezin van Ann Dominique en de toekomst.

Lucia vroeg Ann Dominique naar de eerste ontmoeting tussen haar en Danny, zij vroeg naar het idee van de namen Fallon en Scottie en zij vroeg of zij nog gezinsuitbreiding zouden willen. Ann Dominique reageerde daar heel tevreden op: ‘Nee, wij zijn nu helemaal compleet met z’n viertjes.’ Benieuwd naar de rest van de antwoorden en het interview? Je ziet het in de video hieronder.

Het recept vind je onder deze link. Benieuwd naar alle recepten van Food Places? Neem dan een kijkje op haar Instagram via deze link.

Bron en Beeld: YouTube Food Places

Delen

Meer over Ann Dominique

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Ann Dominique

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
SMELT: Danny Froger en jongste dochter betrapt tijdens dutje
SMELT: Danny Froger en jongste dochter betrapt tijdens dutje
Lees alle artikelen over Danny Froger