Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Scottie Froger overrompeld met liefde door grote zus Fallon

Ann Dominique en Danny Froger zijn vorige week voor de tweede keer ouders geworden van een dochtertje. Fallon is duidelijk trots op haar kleine zusje.

Danny Froger en Ann Dominique

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Drie jaar geleden werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders van dochter Fallon. Het kleine meisje steelt de harten van iedereen met haar guitige glimlach. Een paar weken geleden werd Fallon’s 3e verjaardag nog groots gevierd. Het thema van haar verjaardag was ‘prinsessen’ en dat was goed te zien aan de grote prinsessentaart, de bordjes, servetten, ballonnen, slingers, cadeaus en aan Fallon’s rapunzel outfit en vlecht. Foto’s van Fallon’s feestje zie je hier.

Roze wolk

Na 3 jaar zitten Ann Dominique en Danny Froger weer opnieuw op een roze wolk. Vorige week zijn zij voor de tweede keer trotse ouders geworden van een dochter, genaamd Scottie. Naast het feit dat vrienden en familie ongelooflijk trots en blij zijn met de komst van Scottie, is ook Fallon onder de indruk van haar kleine zusje. Danny en Ann Dominique plaatsten afgelopen weekend al wat foto’s en video’s van hun kinderen. Daarop is duidelijk te zien dat Fallon ontzettend trots is op haar zusje. Fallon kamt rustig haar haren, kust haar heel zachtjes, leest haar boekjes voor en knuffelt haar stijf. Wat prachtig om te zien dat zij nu al zo blij is met de komst van Scottie. Wij snappen wel dat Ann Dominique en Danny op een wolk zitten wanneer zij deze twee knappe en lieve meiden bij zich hebben. Wat een geluk..

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger