100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Gezinsuitbreiding voor de moeder van Max Verstappen!

Sophie Kumpen, de moeder van Max Verstappen, is dolgelukkig met gezinsuitbreiding!

Moeder Max Verstappen

Sophie Kumpen is de moeder van Max Verstappen. Samen met Jos Verstappen kreeg Sophie twee kinderen: Max en Victoria. Helaas hield de relatie van Jos en Sophie geen stand en gingen ze uit elkaar. Dochter Victoria verbleef het grootste gedeelte van de tijd bij haar moeder in Nederland, terwijl Max bij zijn vader bleef om zich te focussen op zijn racecarrière.

Als mensen vragen waar Max zijn raceskills vandaan komen verwijzen ze al snel naar vader Jos, maar wat veel mensen niet weten is dat Sophie Kumpen zelf ook een succesvol coureur is geweest. Doordat Sophie in het huwelijksbootje stapte met Jos Verstappen in 1996 kwam haar eigen carrière al snel op een laag pitje te staan. ‘We moesten een keuze maken. Jos reed al in de Formule 1. Ik droomde daar ook van, maar moest nog beginnen. Ik kon niet van hem verlangen dat hij het zou opgeven. Ik had wat testen in de autosport gedaan, maar het ging niet makkelijk. Mogelijk zou het mij jaren kosten om goed te worden. Dus ik stopte.’ Dit vertelde ze aan De Limburger.

Gezinsuitbreiding

Op Instagram deelt Sophie heel heugelijk nieuws met haar volgers, ze heeft gezinsuitbreiding! En niet zomaar gezinsuitbreiding, maar een té schattige pup genaamd Holly. ‘Welkom Holly, het nieuwste lid van de familie’, schrijft Sophie bij het kiekje.

Holly is een te snoezige teckel met een bruine vacht. Met haar puppy-ogen laat ze ieders hart smelten. Op de volgende foto die Sophie deelt zien we de kleine Holly lekker buiten wandelen met een warme trui aan. Té lief!

Bron en Beeld: Instagram Sophie Kumpen

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Lees alle artikelen over Max Verstappen