100%NL Magazine Sven Kramer

Meegenieten met de gezinsvakantie van Sven Kramer!

Sven Kramer, Noami van As en Kae waren de afgelopen week op een heerlijke gezinsvakantie op Vlieland!

Sven Kramer en Noami van As

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje: Kae Kramer. En binnenkort komt daar nog een kleintje bij, want Naomi is in verwachting van haar tweede kindje. Begin maart maakten Sven en Naomi het prachtige nieuws bekend op Instagram.

Dochter Kae

Dat Kae Kramer nog geen eigen fanclub heeft begrijpen wij niet, want wat een leuk kind is Kae! Ze tovert iedere keer weer een glimlach op ieders gezicht en laat alle harten smelten met har grote, donkere ogen.

Gelukkig voor ons delen Sven en Naomi regelmatig de allerleukste beelden en video’s van hun kleine spruit. Zo zagen we al eerder dat Kae nu al een model in de dop is toen ze op hakken liepplakte ze ooit haar hele gezicht vol stickersgenoot ze met volle teugen van een ijsje én ging ze helemaal los in een regenpoel.

Gezinsvakantie Vlieland

Vorige week vertrok het gezin naar Vlieland, om even tijd met elkaar door te brengen. En omdat Naomi in verwachting is kwam het voor haar ook goed uit, even tot rust komen.

Sven en Naomi deelden beide de allerleukste foto’s van de mini-vakantie. Wat zag het er heerlijk uit! Kae kon haar lol op op het strand, Het gezin fietste samen door de bossen én er werd natuurlijk een ijsje gegeten. Het was een break om nooit meer te vergeten.

Bron en Beeld: Instagram Sven Kramer, Instagram Naomi van As