100%NL Magazine Gordon Dubai

Gordon tot over z’n oren: ‘Hier is Rocco!’

Gordon kan zijn geluk niet op, hij heeft er een hondje bij! 'Hier is Rocco', jubelt hij op Instagram.

Gordon in Dubai

Vorig jaar oktober gooide Gordon het roer om. Hij pakte zijn spullen, verkocht zijn villa en emigreerde naar het zonnige Dubai.

In eerste instantie vertrok Gordon niet alleen naar Dubai, maar toen nog met zijn toenmalige vriend Jeffrey. Helaas heeft het liefdesavontuur niet heel lang mogen duren voor Gordon, de twee gingen kort daarna uit elkaar.

Hondje Toto

Gelukkig hoeft Gordon niet te verpieteren in Dubai, want zijn ándere grote liefde is daar namelijk ook: hondje Toto. Het is Gordon’s oogappeltje. Toto wordt dan ook heel erg verwend. Zo droeg hij laatst een winterjasje van Louis Vuitton!

Toto woont dus ook in Dubai, al ging dat niet vanzelf. De geruchten gingen dan ook snel rond dat Gordon Toto achter zou laten in Nederland, maar niets was minder waar. ‘Voor de zoveelste keer moet ik mezelf weer verdedigen tegen onzinverhalen en lasterlijke en smadelijke leugens die worden verspreid door mediacourant’, schreef Gordon toen kwaad.

‘Hier is Rocco!’

Het lijkt erop dat Toto grote broer wordt! Gordon is helemaal over z’n oren verliefd op Rocco. Bij een vrolijke selfie schrijft hij: ‘Gezinsuitbreiding! Hier is ROCCO!! vernoemd naar de Italiaanse pornoster Rocco Sifreddi hahahhaha zo leuk!!’

Bron en Beeld: Instagram Gordon