100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

Gordon deelt video vanuit ziekenhuisbed: ‘Het is heel pijnlijk geweest’

Gordon moet onder het mes, maar hij kan er zelf gelukkig nog om lachen. In een video vertelt hij over de operatie.

Gordon

De afgelopen weken is er één iemand die de media beheerst: Gordon. Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft hij een comeback gemaakt. En hoe! Twee weken geleden vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was aanwezig bij de feestelijke release. Gordon is apetrots op zijn nieuwe album en is vastberaden om een geweldige comeback te maken.

Operatie

Vanmorgen deelde Gordon een foto vanuit een ziekenhuisbed. De zanger wordt geopereerd aan zijn knie. ‘Nou, daar gaat ‘ie dan. Voor de knie operatie. Alles onder de knie’, vertelt hij lachend. ‘Het is een minor operatie. Ik vind het nooit leuk om onder narcose te gaan. Genoeg geweest in m’n leven. Daar zijn we nu klaar mee. Ik heb al gevraagd of ik wat mee naar huis kon nemen van het narcose middel’, gaat hij lachend verder. ‘Oh god. Ik lach wel, maar het moet, want het is een gescheurde meniscus en het is heel pijnlijk geweest het afgelopen jaar. Ik zei: ‘Kan je niet gelijk ook effe dat gebroken hart doen?’, maar daar was geen operatie voor zei ‘ie. ‘T is alleen maar van jezelf houden. Nou, dat probeer ik.’

Vervolgens vertelt Gordon over zijn nieuwe album en over het feit dat deze al 250.000 keer is gestreamd. De zanger eindigt lachend met: ‘Nou mocht ik niet meer wakker worden: het was een waar genoegen.’ Hopelijk verloopt het herstel spoedig.

Bron en Beeld: Instagram Gordon

Delen

Meer over Gordon

HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
Gordon straalt met man aan zijn zijde: 'Mijn liefde'
Gordon straalt met man aan zijn zijde: ‘Mijn liefde’
Lees alle artikelen over Gordon