100%NL Magazine Gordon en Sylvie Meis
Zie ook:
Delen

Gordon beleeft gek weekend: ‘Heb ook nog staan zoenen met Sylvie Meis’

Het Oscarfeestje van Elton John in Amerika was meer dan gezellig en dat heeft Gordon geweten. Niemand minder dan Sylvie Meis was er ook aanwezig...

Gordon

De afgelopen weken is er één iemand die de media beheerst: Gordon. Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft hij een comeback gemaakt. En hoe! Vorige week vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was aanwezig bij de feestelijke release. Gordon is apetrots op zijn nieuwe album en is vastberaden om een geweldige comeback te maken.

Zoenen

Vorige week reisde Gordon naar Amerika voor het Oscarfeestje van Elton John. Er waren veel Internationale artiesten te gast en Gordon en Sylvie stonden als Nederlanders op de gastenlijst. Tijdens De 538 Middagshow met Frank Dane vertelt Gordon iets schokkends. Hij beweert namelijk met Sylvie gezoend te hebben. ‘Ik kwam Sylvie tegen, ze droeg een prachtige blauwe jeans galajurk. Het was echt heel leuk en gezellig’, begint hij.

Het was zo’n gekke avond, volgens mij heb ik ook nog staan zoenen met Sylvie aan de bar. Als daar een foto van komt, dan is helemaal het hek van de dam’, zegt hij lachend. ‘Ze had wel een krukje nodig.’ Gordon vindt dat Sylvie er wel op vooruit is gegaan wat mannen betreft. ‘Heb je gezien hoe lelijk die laatste kerel van haar was? Het kan nooit slechter worden dan dat. Ze is erop vooruitgegaan.’ Dit zagen wij niet aankomen! 

Bron en Beeld: StoryDe 538 Middagshow met Frank

Delen

Meer over Gordon

Gordon straalt met man aan zijn zijde: 'Mijn liefde'
Gordon straalt met man aan zijn zijde: ‘Mijn liefde’
Opnieuw groot nieuws voor Gordon: 'Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur'
Opnieuw groot nieuws voor Gordon: ‘Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur’
Lees alle artikelen over Gordon