100%NL Magazine Anouk ANP
Zie ook:
Delen

Groot afscheid voor zangeres Anouk: ‘Daar gaat ze’

Anouk deelde vandaag een emotioneel bericht op Instagram, want haar dochter gaat voor lange tijd weg. Wat zal zij haar gaan missen...

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen en getrouwd met haar grote liefde, Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Emotioneel afscheid

Het is vandaag een mooie, maar ook emotionele dag. Anouk viert namelijk dat zij 9 jaar samen is met haar grote liefde, Dominique. ‘We hebben negen jaar volbracht in een sprint. Voor mij ben je in alle opzichten perfect en het grootste geschenk van God. Fijn 9e jubileum voor ons. Ik hou van je’, schreef Anouk.

Daarnaast zijn er vandaag ook wat traantjes gelaten, want haar dochter Phoenix vertrekt naar het buitenland. ‘Ik hou van je. Daar gaat ze. Haar droom waarmaken’, schrijft Anouk bij een foto, waarop wij haar zien knuffelen met haar dochter. Phoenix vertrekt Amerika om daar te studeren en basketbal te spelen. Anouk gaat haar dochter zéker missen.

100%NL Magazine Anouk

Bron: Instagram Anouk en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Anouk