AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
Zie ook:
Delen

AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!

Noah Molleman is een echte voetbalfanaat en hij was deze week dan ook dolgelukkig toen hij naar een wedstrijd van het Nederlands elftal mocht. Toen stond er opeens nog een verrassing op hem te wachten...

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Al jarenlang is Monique samen met haar grote liefde, Martijn Molleman. Met hem kreeg zij drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. Deze drie lieverds toveren dagelijks een glimlach op ieders gezicht.

Droom

Als er iets is waar Monique haar zoon Noah blij mee maakt, is het een voetbal(wedstrijd). Noah is een echte voetbalfanaat en hij mocht deze week mee naar een wedstrijd van het Nederlands elftal in Duitsland. Na de winst op Roemenië kwamen de spelers van oranje nog even de tribune op en toen kwam Noah’s droom uit. Hij kreeg het voetbalshirt van Joey Veerman én hij mocht op de foto met Micky van de Ven. Noah straalt op de foto’s en zo te zien was hij ongelooflijk blij. Dit is natuurlijk geweldig om mee te maken.

Bron en Beeld: Instagram Noah Molleman

Delen

Meer over Monique Smit

WAUW: Monique Smit straalt met prachtige, zwangere buik!
WAUW: Monique Smit straalt met prachtige, zwangere buik!
Monique Smit vol ongeloof: 'Ik weet gewoon oprecht niet wat me overkomt'
Monique Smit vol ongeloof: ‘Ik weet gewoon oprecht niet wat me overkomt’
Lees alle artikelen over Monique Smit