100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Grote commotie rondom outfit Monique Westenberg

Monique Westenberg laat hoofden regelmatig draaien, wanneer zij haar nieuwste outfit showt aan haar volgers. Het maakt niet uit wat zij draagt, het staat Monique altijd goed.

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd jaren geleden in één klap bekend, toen te zien en te lezen was dat zij een relatie had met André Hazes. Deze relatie heeft veel lief en leed gekend. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar terug gekomen, André en Monique zijn verloofd geweest en zij hebben samen een 6-jarig zoontje, André. Of André en Monique momenteel weer bij elkaar zijn, is niet bekend. Wel gaan zij veel met elkaar om en gaan zij samen op vakanties.

Commotie

Op Instagram heeft Monique bijna 750.000 volgers en het grootste deel van hen is fan van Monique en haar kledingstijl. Monique draagt vaak comfortabele kleding, maar ook veel jurken. De ene keer is zij helemaal in het zwart gekleed, de volgende keer in veel verschillende kleuren, maar dit keer in een panter outfit. Niet alleen Monique’s broek, maar ook haar shirt en jasje zijn in panter stijl. Wij vinden deze outfit echt prachtig staan, maar de reacties verschillen enorm. Zo reageert een groot deel van Monique’s volgers met lovende woorden en velen vragen dan ook waar zij deze outfit kunnen scoren, maar er zijn ook wat minder leuke reacties te lezen. ‘Teveel print Monique’ en ‘Nee dat past je niet sorry’ ‘Ik vind het helemaal niets’, reageren sommige. Wij vinden je er super goed uit zien, Monique!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Lees alle artikelen over Monique Westenberg