100%NL Magazine Caroline Mol Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Grote teleurstelling voor Jan Dulles: ‘Ik heb mij ongelooflijk veel zorgen gemaakt’

Met Jan lijkt het stukje bij beetje beter te gaan, maar helaas kunnen de optredens nog steeds niet doorgaan. Hij deelt er een video over...

Jan Dulles

Hij is één van Nederlands beste zangers, de partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Deze twee kinderen laten dagelijks alle harten smelten met hun knappe en ondeugende koppies.

Grote teleurstelling

Jan heeft al weken last van zijn keel en hij is flink ziek geweest, maar helaas kunnen de optredens nog steeds niet doorgaan. De zanger is vanochtend opnieuw naar de KNO-arts geweest, om te checken of zijn keel al in orde was, maar helaas.

‘Vandaag is de eerste dag dat mijn stem weer een beetje normaal klinkt. Hij heeft ook even gekeken naar mijn keel en mijn stembanden en de ontstekingen beginnen nu eindelijk te verdwijnen. Maar hij vindt het wel heel onverstandig als ik morgen en overmorgen ga optreden. Ik denk ook zelf dat dat geen goed plan is. Vandaar dit bericht. De twee theatershows van morgen en overmorgen gaan niet door.’ Jan zegt sorry tegen zijn fans en laat weten dat de shows verzet zullen worden. Hij kiest dit keer voor volledig herstel. ‘Ik heb mij ongelooflijk veel zorgen gemaakt de afgelopen drie weken. Drie weken antibiotica. Dat is gewoon niet normaal.’ Wij hopen dat Jan snel herstelt en zijn fans gauw weer van zijn shows kunnen genieten.

Bron en Beeld: Facebook 3JS

Delen

Meer over Jan Dulles

Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles