100%NL Magazine Jan Dulles en james
Zie ook:
Delen

Zien: James Dulles ontpopt zich tot een ware entertainer!

Het zoontje van Jan Dulles en Caroline Mol zien we vaak op kiekjes verschijnen op social media. Ook nu deelt vader Jan weer een te leuke foto en wij smullen ervan!

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Dat kunnen we allemaal zien op de hartverwarmende foto die Jan Dulles onlangs plaatste. Je ziet hem hier.  Later deelde Jan’s vriendin Caroline ook een té lieve foto van broer en zus. Hierbij schreef ze: ‘Hij is toch zo gek op z’n kleine zusje’. Op die foto zagen we James liefdevol zijn kleine zusje vasthouden. Wat een bezit!

Verkleedpartijtje

James Dulles zien we wel vaker in verschillende kostuums. Zo zagen we eerder deze maand dat James Dulles de show stal in Volendammer klederdracht. Vol trots deelde Caroline een prachtig kiekje van haar zoon. Ook zagen we een aantal maanden terug dat James verkleed ging als pietje met Sinterklaas en dat leverde te schattige beelden op. Ook nu is zoontje James weer in de verkleedkist gedoken. Jan Dulles post hiervan een schattige foto op zijn Instagram story. Wat een schatje!

Gaan Jan Dulles en Caroline Mol binnenkort trouwen?

Eerder in een live sessie samen met Jan en Caroline werd de vraag gesteld of het stel binnenkort gaat trouwen. Caroline maakte er geen geheim van dat zij dolgraag wil trouwen. ‘Ik wacht tot hij me vraagt!’, jubelde ze. Monique Smit hoorde het aan en zag haar kans schoon: ‘Nou Jan, daar ga je!’ Hoewel er die avond (helaas) geen aanzoek plaatsvond liet Jan wél weten: ‘Ik wacht op het juiste moment. Het lijkt mij mooi als de kinderen wat groter zijn, dan kunnen ze alles bewust meemaken.’

Wij wachten het geduldig af…

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Jan Dulles

Meer over Caroline Mol

SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Caroline Mol