100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Heleen maakt volgers met de grond gelijk en vraagt om meer tips

Heleen zit momenteel hartstikke goed in haar vel, want zij sport veel en eet gezond. Daardoor ziet de schrijfster er geweldig uit, maar daar is niet iedereen het mee eens.

Heleen van Royen

Schrijfster van ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog véél meer: Heleen van Royen. Naast het schrijven van boeken, heeft Heleen ook heel wat columns op haar naam staan. Daarnaast is zij ook veel op televisie te zien geweest. Heleen heeft aan spelprogramma’s meegedaan en is te zien geweest in ‘Het Perfecte Plaatje’.

Heleen was getrouwd met televisiepresentator Ton van Royen, maar van hem is zij ook weer gescheiden. Inmiddels is de schrijfster alweer heel wat jaren gelukkig met haar grote liefde, Bart Meeldijk. Er zit een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen het stel, maar dat maakt voor beiden niets uit. Echte liefde overwint alles.

Afvallen

Heleen was de afgelopen maanden veel in de sportschool te vinden, want zij ging de uitdaging aan om in een bepaalde tijd een bepaald gewicht te verliezen en daarbij wilde zij ook spiermassa opbouwen. Dit is Heleen gelukt, want zij deelde kortgeleden het verbluffende resultaat met haar volgers. De schrijfster heeft een lichaam waar menig vrouw jaloers op is.

Haters

De meeste volgers vinden Heleen een powervrouw en zij zijn onder de indruk van de prestatie die zij heeft geleverd. In zo’n korte tijd zo’n gespierd lichaam creëeren is namelijk echt heel knap. Ook zitten er wat mensen tussen die negatief over haar beginnen te praten. sommige mensen vinden de presentatrice te mager worden. ”Je wordt te mager. Niet meer afvallen hoor. Pas je wel op?’ En dat tig keer. #gaap.’ Dit zijn reacties die Heleen dagelijks krijgt. ‘Heb een nieuw standaard antwoord nodig voor deze opmerking. Iemand tips?’, vraagt zij haar volgers. Wij vinden je er in ieder geval geweldig uitzien, Heleen!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen