100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen over vriend: ’37 jaar en “opa” van 5 kleinkinderen tussen 15 jaar en 5 maanden’

Heleen is al jaren gelukkig met haar 22 jaar jongere vriend, Bart Meeldijk. De schrijfster is al jaren oma en dat betekent dat Bart op jonge leeftijd ook al opa is.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen met Bart Meeldijk deed destijds veel stof opwaaien. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Opa Bart

Heleen is al jaren oma van een paar kleinkinderen. Iedere vrijdag past zij op deze lieve kinderen en daar geniet de schrijfster enorm van. Op Instagram plaatst oma Heleen regelmatig foto’s met haar kleinkinderen en ze zijn allemaal ongelooflijk schattig.

Vandaag is Bart jarig en hij wordt 37 jaar. Heleen deelt een te leuke foto van hem en zijn ‘kleinkinderen’ op Instagram. Bart is eigenlijk stiefopa. ‘Gefeliciteerd Bart! 37 jaar en “opa” van 5 kleinkinderen tussen 15 jaar en 5 maanden. Vandaag oppasdag. Vanavond optreden in Alkmaar met Berget Lewis. ROCK AND ROLL, baby. Love you!’, schrijft Heleen op Instagram. Wat een geweldige foto is dit. Wij feliciteren Bart met zijn 37e verjaardag en wensen hem een hele fijne dag toe, maar dat moet wel lukken met al deze lieve kinderen.

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

TROTS: Zoon van Heleen van Royen zet grote stap in carrière
TROTS: Zoon van Heleen van Royen zet grote stap in carrière
OH LA LA: Heleen van Royen poseert met ontbloot bovenlijf en zonder broek
OH LA LA: Heleen van Royen poseert met ontbloot bovenlijf en zonder broek
Lees alle artikelen over Heleen van Royen