100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

FOTO: Heleen van Royen geniet samen met kleinzoon in bad

Heleen geniet onwijs van de tijd met haar kleinkinderen en zij past dan ook graag op. Op de foto die zij nu deelt, spat het geluk van haar af.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Oppasoma

Hetgeen wat Heleen het allerbelangrijkste vindt en waar zij graag tijd voor vrijmaakt, zijn haar kleinkinderen. Haar schrijfwerk kwam laatst zelfs even stil te liggen, vanwege het feit dat Heleen moest oppassen op de kinderen. Hier geniet zij natuurlijk onwijs van en van de mooie momenten samen met haar kleinkinderen deelt zij graag foto’s en video’s. Dit keer deelt de trotse oma een foto vanuit bad, waarin zij samen met haar kleinzoon zit. ‘Vrijdag oppasdag is deze week maandag oppasdag. West deed een dutje, Spencer en ik gingen in bad.’, schrijft zij eronder. Het geluk spat er bij Heleen vanaf en dat zien haar volgers ook. ‘Geniet van deze mooie momenten’ en ‘Oma in bad met kleintje dit maakt het leven zo mooi. Momenten in het leven die het koesteren waard zijn’, zijn wat reacties. Prachtig om haar zo gelukkig te zien..

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen