Heleen van Royen shockeert volgers in pikante lingerieset!

Heleen van Royen shockeert volgers in pikante lingerieset!

Heleen heeft haar vriend zeker verrast met Valentijnsdag. Niet alleen Bart maar ook haar volgers mogen meegenieten....

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Relatie

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer 8 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Uit de kleren

Dat Heleen een knappe vrouw is, is algemeen bekend. Haar volgers reageren dan ook massaal wanneer zij zich van haar meest sexy kant op Instagram laat zien. Gister met Valentijnsdag heeft Heleen een leuk setje aangetrokken om haar vriend te verassen. Bij de Instagram post schrijft ze: “Valentijnsavond was dit, aan- en uitkleding.” Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.