100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

LEZEN: Heleen van Royen vertelt over terugkeer in Playboy

Heleen zit goed in haar vel en is ongelooflijk fit, maar betekent dit ook dat zij opnieuw op de cover van Playboy komt te staan?

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen ruim 8 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Playboy

Heleen mag dan wel 58 jaar oud zijn, maar zij zit momenteel onwijs goed in haar vel. Zij is iedere dag in de sportschool te vinden en dat werpt zijn vruchten af. De romanschrijfster schuift wekelijks aan bij HLF8, om daar te praten over de nieuwtjes van die dag. Presentator Sam Haegens pakt tijdens het programma de Playboy van 2006 erbij en daar schittert Heleen op de cover. Hij vraagt zich af of Heleen misschien traint om opnieuw op de cover van het mannenblad te komen. De schrijfster laat weten dat er eventuele plannen zijn. ‘Ze hebben létterlijk vanmiddag gemaild naar mijn manager of ik weer een keer wilde’, vertelt zij.

Of zij daadwerkelijk ‘ja’ gaat zeggen, is nog niet duidelijk. ‘Daar moet ik nog even over nadenken. Dat weet ik nog niet. Dan moeten we eerst even onderhandelen over bedragen.’ Aan Heleen’s killerbody zal het in ieder geval niet liggen, want wat ziet zij er goed uit zeg!

Bron en Beeld: HLF8

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen