ANP 100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

FOTO: Hélène Hendriks poseert met grote liefde

Af en toe zien wij foto's van Hélène Hendriks en haar harige, trouwe viervoeters voorbijkomen. Dit zomerse kiekje is weer te leuk!

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks; ooit een gedreven hockeyster, nu een bekende presentatrice die moeiteloos het scherm verovert. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomend jaar nog veel te mogen doen!

Een leuk feitje over Hélène: wist je dat zij samen met haar twee zussen een drieling is? Je ziet hier een foto van Hélène’s identieke zus. 😉

Grote liefde

Hélène is verliefd op haar partner, maar op wie zij ook gek is, is haar trouwe, harige viervoeter. Met haar partner deelt zij nooit foto’s, maar met haar hond wel. Gisteren deelde Hélène een prachtige foto op Instagram. Hélène en haar hond zochten zo te zien even de schaduw op. Logisch met deze warmte…

Er wordt massaal gereageerd onder deze foto. ‘Ahhhh de lieve golden’, ‘Adembenemend’ en ‘Mooie foto van een mooie vrouw’, is een greep uit de reacties.

Bron: Instagram Hélène Hendriks en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Helene Hendriks

ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt erop los, 'Wat een schatjes!'
ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt erop los, ‘Wat een schatjes!’
Hélène Hendriks viert feest en deelt nooit eerder vertoonde foto's: 'Mijn allerliefste'
Hélène Hendriks viert feest en deelt nooit eerder vertoonde foto’s: ‘Mijn allerliefste’
Lees alle artikelen over Helene Hendriks