100pmagazine_ruudolcay

HILARISCH: Ruud de Wild spreekt make-up video van Olcay in!

Wij en de volgers van Ruud en Olcay gieren het uit en kunnen niet stoppen met kijken. Zo schrijft Roxeanne Hazes: "HAHAHAHA. Hardop lachen. Goud dit."

Ruud en Olcay

Als je het ons vraagt zijn Ruud de Wild en Olcay Gulsen een van de leukste koppels die ons land kent. Sinds ze samen zijn schreeuwen de twee hun liefde voor elkaar van de daken, maken ze onvergetelijke reisjes én hebben ze vooral ontzettend veel lol met elkaar. Ruud staat bekend om onder andere zijn humor en gelukkig voor Ruud geniet Olcay daar met volle teugen van. Zo poste Olcay een aantal weken terug een video waarin Ruud haar imiteerde, dat leverde opnieuw hilarische beelden op. Wij genieten enorm van dit koppel.

Hilarische video

Het is niet de eerste keer de Olcay Gulsen fashion- en make-up video’s online gooit. Ook vandaag plaatst Olcay een video en dit keer met enorm veel humor. Terwijl Olcay ons voorziet van een prachtige make-up routine, verzorgt haar lover Ruud de Wild de voice-over. “Geluid aan!”, schrijft de presentatrice bij het filmpje. “Hey! Goedemorgen allemaal. Dit is mijn dagelijkse routine”, zegt Ruud uit naam van Olcay. Verder zegt hij: “Vergeet niet om alle plamuur goed dicht te deppen” Ook is het voor Ruud belangrijk om de nek goed in te smeren met crème, omdat je daar het snelst zichtbaar oud zou worden. Veel volgers liggen in een deuk na het bekijken van de video. Zo schrijft Roxeanne Hazes: “HAHAHAHA. Hardop lachen. Goud dit.” Ook Soundos laat een reactie achter: “Hahaha! Kunst dit!” Je ziet de video hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen