100%NL Magazine Caroline Tensen
Zie ook:
Delen

HOTTIE ALERT: Dit is de knappe zoon van Caroline Tensen

Caroline heeft voor de meeste mensen een bekend gezicht, maar kennen jullie haar zoon ook al? Wat een knapperd!

Caroline Tensen

Caroline Tensen kennen we allemaal als Nederlandse presentatrice. Vanaf 1986 is zij al te bewonderen op televisie en daardoor heeft zij héél veel programma’s op haar naam staan. Tegenwoordig is Caroline vooral te zien als presentatrice van het programma Postcode Loterij: Eén tegen 100. Ook zit Caroline regelmatig in de stoel bij haar beste vriend, Leco van Zadelhoff. Hij weet Caroline keer op keer nóg knapper te maken.

Caroline is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Ernst-Jan Smids. Uit een eerder huwelijk kreeg zij twee kinderen, Charlotte en Bob. De blonde presentatrice brengt graag veel tijd met haar man en kinderen door en daar deelt zij regelmatig de leukste kiekjes van. Zo genieten zij samen van lekkere etentjes en gaan zij veel met elkaar op vakantie.

Knappe zoon

Caroline is zelf een prachtige verschijning, maar kennen jullie haar zoon, Bob ook al? Op Instagram deelde Caroline een foto, waarbij zij samen met haar zoon aan het genieten was van heerlijk eten in Amsterdam. ‘Lekker eten en praten over dingen die ons bezig houden!!’, schrijft zij eronder. Wat is Bob knap zeg!!

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Tensen.

Delen

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Lees alle artikelen over Caroline Tensen