Ingepakte Lina is klaar voor de winter in roze sneeuwpak
Zie ook:
Delen

Ingepakte Lina is klaar voor de winter in roze sneeuwpak

Wanneer je een zomermens bent en een hekel hebt aan sneeuw, zal je mening na het zien van deze foto veranderen. Wat een schatje is Lina toch..

Gezin

Hoewel Caroline Mol een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Lina

Jan en Caroline’s jongste dochter Lina brengt dagelijks bij iedereen een grote lach op het gezicht. Net na de geboorte was het al duidelijk: Lina is nooit chagrijnig en straalt overal en altijd. Alle foto’s die Caroline van haar dochtertje deelt, krijgen onwijs veel reacties. Wij denken overigens dat niemand ooit genoeg zal krijgen van Jan en Caroline hun knappe kinderen. Nu plaatst Caroline een foto van Lina, waarbij zij harten laat smelten. Lina draagt haar nieuwe, roze sneeuwpak en het enige wat niet bedekt is, is haar super schattige gezichtje met wangen waarin iedereen wel even zou willen bijten. Caroline is zelf geen zomermens, maar door haar dochtertje in deze outfit te zien, moét zij wel van mening veranderen. Bij het zien van deze foto krijgt iedereen toch zin in de winter?

https://www.instagram.com/p/CjsdFuCsww-/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

LIEF: Caroline Mol deelt té schattige net-uit-bed-foto van James en Lina!
LIEF: Caroline Mol deelt té schattige net-uit-bed-foto van James en Lina!
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: 'Die dag was dubbel voor mij'
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: ‘Die dag was dubbel voor mij’
Lees alle artikelen over Caroline Mol