100%NL Magazine Irene Schouten ANP
Zie ook:
Delen

Irene Schouten over haar zwangerschap: ‘Deze periode had ik mij niet zo voorgesteld.’

Irene Schouten is opnieuw in het ziekenhuis opgenomen met HG. Op Instagram schrijft ze: 'Deze periode had ik mij niet zo voorgesteld'.

Irene Schouten

Irene Schouten kennen we allemaal als de blonde, vrolijke schaatsster. Ze is nog maar 31 jaar maar heeft inmiddels al ontzettend veel titels en prijzen op haar naam staan. Zo is ze onder andere drievoudig Olympisch kampioen!

Een paar maanden geleden reed ze nog haar beste WK afstanden ooit: ze won drie wereldtitels en een zilveren plak. De goedlachse Irene was nog altijd in topvorm, maar zij maakte in februari bekend te gaan stoppen met schaatsen.

Zwangerschap HG

Een paar maanden nadat Irene besloten heeft om te stoppen met schaatsen brachten zij en haar man Dirkjan geweldig nieuws naar buiten: het stel is in verwachting van hun eerste kindje. Dit leuke nieuws deelde Irene op haar Instagram met een te leuke foto! ‘So grateful and filled with love’, schreef ze bij het kiekje.

Inmiddels is Irene alweer een aantal maanden zwanger, maar het verloopt helaas niet allemaal vlekkeloos. Irene heeft heel veel last van HG, en is daarom voor de 2e keer opgenomen in het ziekenhuis.

‘Deze periode had ik mij niet zo voorgesteld. Heel blij met een gezond kindje in de buik, maar zelf veel last van de Hyperemesis gravidarum (HG). Vandaag voor de 2e dag oprij in het ziekenhuis waar er goed voor mij wordt gezorgd.’

Beeld: ANP, Bron: Instagram

Delen

Meer over Irene Schouten

BABYNIEUWS: Irene Schouten in verwachting van eerste kindje
BABYNIEUWS: Irene Schouten in verwachting van eerste kindje
Lees alle artikelen over Irene Schouten