100%NL Magazine Yolanthe Cabau
Zie ook:
Delen

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?

Yolanthe gaat al een lange tijd als vrijgezel door het leven, maar heeft zij haar hart nu verloren aan een Nederlandse rapper?

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Nieuwe liefde

Al jaren is Yolanthe vrijgezel, maar zij voelt zich alles behalve eenzaam, want zij heeft haar lieve zoon Xess Xava altijd om zich heen. Nu gaan de geruchten rond dat Yolanthe haar hart heeft verloren aan een Nederlandse artiest: Frenna.

Frenna plaatste meerdere, intieme foto’s met Yolanthe op Instagram en sommige mensen denken dat de twee een setje zijn. Toch vinden veel volgers het niet geloofwaardig. Zij denken dat Yolanthe een rol heeft in de nieuwste videoclip van Frenna.

Bron en Beeld: Instagram Frenna

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau