Jake Paul sluit Jutta Leerdam weer in de armen en verrast haar compleet!
Delen

Jake Paul sluit Jutta Leerdam weer in de armen en verrast haar compleet!

Jake Paul deelt de video, wat een verrassing! Het geluk straalt er vanaf.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jake Paul

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Jutta weer gelukkig is in de liefde, en hoe! Ze heeft haar hart verloren aan de stoere bokser Jake Paul. Jutta en Jake Paul zijn al weken hét onderwerp op social media en iedereen geniet mee met hun prille liefdesgeluk. Op Instagram deelt het stel de leukste foto’s met elkaar. Helaas woont het koppel heel ver uit elkaar en zijn er periodes waarin ze elkaar minder vaak zien.

Compleet verrast!

Jake heeft zijn stoute schoenen aangetrokken en vloog helemaal naar Nederland om Jutta weer in de armen te sluiten. Ook bracht hij een prachtige, zelfgemaakte schilderij mee als cadeau voor Jutta, hoe lief! Het geluk straalt er vanaf. Wat een heerlijk stel. Je ziet de video hieronder.

Video: YouTube Jake Paul. Header Beeld: Instagram Jake Paul

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam