Smoorverliefde Jutta Leerdam deelt intieme kiekjes met Jake Paul
Zie ook:
Delen

Smoorverliefde Jutta Leerdam deelt intieme kiekjes met Jake Paul

Het stel is al weken tot over hun oren verliefd en dat is op alle foto's duidelijk te zien. Wat een prachtig koppel...

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jake Paul

Nadat vorig jaar haar jarenlange relatie met schaatser Koen Verweij op de klippen liep genoot Jutta van haar vrijgezelle leven. Voor een paar maanden was de blonde schone een van de meest begeerde vrijgezellen van Nederland. Totdat ze de Amerikaanse bokser Jake Paul ontmoette…

Want een paar weken geleden maakten Jutta en Jake bekend dat ze officieel een setje zijn! Met een paar hele romantische kiekjes maakte het kersverse stel hun relatie bekend.

Romantische kiekjes

Jutta en Jake Paul zijn al weken hét onderwerp op social media en iedereen geniet mee met hun prille liefdesgeluk. Op Instagram deelt het stel regelmatig foto’s met elkaar en ook al wonen zij heel ver bij elkaar vandaan; Jutta en Jake Paul zien elkaar regelmatig. Dit keer deelt een smoorverliefde Jutta weer een reeks foto’s, waarop zij straalt. De schaatster deelt foto’s waarop zij zoenen, knuffelen en elkaars handen vasthouden. ‘Afgelopen maand. Ik mis je’, schrijft Jutta eronder. Heerlijk om haar zo gelukkig en verliefd te zien.

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam openhartig over breuk: 'Ik heb een geweldige tijd gehad'
Jutta Leerdam openhartig over breuk: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad’
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam