100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam

Jake is bijna een jaar samen met de Nederlandse schaatster en hij is al meerdere keren in Nederland geweest. Hij beheerst de taal nu dan ook redelijk goed.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, de gouden schaatskoningin van Nederland, glijdt niet alleen over het ijs, ze zweeft! Met haar blonde lokken en onmiskenbare lach heeft deze schaatsster uit ‘s-Gravenzande meer dan alleen medailles gewonnen; ze heeft de harten van schaatsfans landelijk veroverd.

Jake Paul

Jutta is inmiddels bijna een jaar samen met Jake Paul. De Nederlandse schaatster en Amerikaanse bokser wonen helaas niet heel dicht bij elkaar, maar zij zoeken elkaar regelmatig op. Wanneer zij samen zijn, genieten zij van vrije tijd en leuke dingen, maar zij sporten ook samen. Geweldig om de twee zo smoorverliefd te zien.

Nederlandse taal

Vorige week bezocht Jutta haar liefje in Amerika. Wanneer zij bij elkaar zijn, hebben zij de grootste lol samen. Jutta probeert haar vriend al maanden de Nederlandse taal te leren en dat gaat hem goed af.

Nu plaatste Jutta een video op TikTok en daarop praat Jake Nederlands tegen zijn vriendin. ‘Dat was een lange dag. Wat eten we vandaag?’, begint hij. Jutta verbetert Jake nog een beetje, want hij zegt steeds ‘weten’ in plaats van ‘eten’. Jutta kan er heel hard om lachen en als zij antwoordt met: ‘Biefstuk’, reageert hij: ‘Dat klinkt verrukkelijk mijn knappie. Eet smakelijk.’ Wat is dit toch een leuk stel!

@juttaleerdam

My boyfriend just can’t stop talking Dutch.. 😂🥹 @Jake Paul

♬ origineel geluid – Jutta Leerdam

Bron en Beeld: TikTok Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: 'Onze grootste dromen zullen uitkomen'
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: ‘Onze grootste dromen zullen uitkomen’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam