Jutta Leerdam en Jake Paul maken Amerikaanse droom waar
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam en Jake Paul maken Amerikaanse droom waar

Jutta verblijft inmiddels heel wat dagen in Amerika, om daar samen met haar liefje Jake Paul te zijn. De twee vermaken zich prima en delen te mooiste foto's.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta is momenteel weer gelukkig in de liefde. De blonde schaatster heeft haar hart verloren aan Amerikaanse mediapersoonlijkheid en bokser Jake Paul. De twee lijken tot over hun oren verliefd.

Amerikaanse droom

Jutta en Jake wonen heel ver van elkaar vandaan en daarom zoeken zij elkaar regelmatig op. Naast het feit dat zij genieten van hun prille liefdesgeluk, vrije tijd en mooie momenten samen, trainen zij ook heel hard. Op dit moment geniet Jutta alweer heel wat dagen in het mooie Amerika en zij deelt regelmatig foto’s en video’s met Jake. Het geluk en de liefde spat er echt vanaf. Nu deelt het stel een reeks foto’s en die zien er echt práchtig uit. ‘De Amerikaanse droom’, schrijft Jake Paul erbij. ‘De gelukkigste passagiersprinses’, schrijft Jutta onder haar reeks. Wij genieten met het stel mee, want zij zien er zó verliefd uit.

https://www.instagram.com/p/CuPdXpwryqN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/CuPe4fltYL8/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam en Jake Paul

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
FOTO'S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
FOTO’S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam